برگزاری جلسه سیاستگذاری شتر کشور در مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال شرق کشور

جلسه شورای سیاستگذاری شتر کشور در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه سالجاری با حضور آقای مهندس سید علیان مشاور محترم معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی، دکتر زیبایی رئیس انجمن علمی شتر کشور و برخی از معاونین و مدیران بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان ها، مدیران، معاونین و روسای ادارات کل دامپزشکی و دانشکده دامپزشکی و دیگر مدعوین در محل مؤسسه رازی شعبه شمال شرق برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر فرزین رئیس مؤسسه رازی شمال شرق ضمن خوش آمد گوئی و تشکر از حضور کلیه اعضای شرکت کننده بطور اختصار مطالبی را در خصوص روند فعالیتهای ده ساله در جهت اعتلای صنعت شتر کشور، دست آوردهای مهم بدست آمده، تاثیر آن بر صنعت شترداری کشور و نقش مؤسسه رازی در این خصوص را عنوان نمودند.
در ادامه جلسه اعضای محترم کمیته مشترک فنی انجمن علمی شتر کشور، مرکز اصلاح نژاد، بهبود تولیدات دامی کشور و مؤسسه رازی، نظرات خود را در خصوص مسائل مرتبط با ارتقاء سطح صنعت شترداری کشور بیان نمودن که پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی بشرح ذیل اتخاذ گردید.

مقرر گردید شورا در ۶ گروه کار خود را شروع نماید:

1. گروه علمی با محوریت آموزش،پژوهش، ترویج ،جشنواره های،همایش و کنگره ها با مسئولیت آقای دکتر زیبائی
  2. گروه توسعه سرمایه گذاری و مجریان استانی طرح ملی با محوریت جلب سرمایه گذار ها و پیشبرد طرح ملی توسعه شتر کشور با مسئولیت آقای مهندس سلیم
  3. گروه صدور پروانه و امور بهداشتی ، با محوریت بررسی دستوالعمل ها و موارد مورد نیاز برای گرفتن مجوز برای گرفتن پروانه شتر داری و پروانه بهداشتی شتر داری و صادرات و واردات
  4. گروه صنایع تبدیلی و بازار ، با محوریت محصولات شتر و بازار فروش بخصوص شیر و فرآورده های مربوطه و فروش آن در شبکه بازار ، مسئول گروه آقای مهندس کیانزاد
  5. گروه سامان دهی سامانه عرفی مراتع شتر داری محور گروه استفاده از منابع برای تعریف و بهینه نمودن مرتع غنی شده جهت تغذیه شتر ، مسئول گروه آقای مهندس حجی
  6. گروه تغذیه و پرورش شتر محور گروه تغذیه و پرورش سنتی و نوین شتر ، مسئول گروه آقای مهندس عادل

همچنین مقرر گردید چند مورد که در خصوص آمار شتر و محصولات آن می باشند و نیز برخی از ضوابط اخذ پروانه که امروزه به روز شده در سند تغییر نماید و نیزدر حد یک صفحه توضیح نتیجه گیری آزمون SWOT به سند اضافه گردد.