آموزشخبررویدادها ی مؤسسهعلمی

انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد

به گزارش روابط عمومي موسسه تحققات واکسن و سرم سازي رازي شعبه شمال شرق کشور در روز سه شنبه ۲۹ خرداد ماه سال ۱۴۰۳، رياست محترم دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد جناب آقاي دکتر پرهام در معيت معاونين آموزشي و پژوهشي دانشکده در موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي شعبه شمال شرق کشور حضور بهم رساندند. در اين جلسه که رياست شعبه شمال شرق کشور، آقاي دکتر فرزين و معاونين شعبه حضور داشتند در خصوص زمينه هاي مختلف همکاري­هاي دو جانبه، ارتباط علمي با گروهها و بخش زير مجموعه و استفاده از امکانات مشترک دو مجموعه، برگزاری دوره های آموزشی، فرصت تحقیقاتی و مطالعاتي دانشجويان و اعضاء محترم هيئت علمي و نيز دوره هاي مقطع دار بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در انتها تفاهم نامه همکاري دو جانبه بين روساي هر دو مجموعه امضاء و تبادل گرديد.

انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا