بازدید دانشجویان علوم آزمايشگاهي دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد

به گزارش روابط عمومی شعبه شمال شرق کشور بازدید در روز شنبه مورخ ۹ ديماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۹ لغایت ۱۱ در محل شعبه مشهد انجام گردید. در این بازدید که دانشجویان دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد با همراهی استاد راهنما انجام گرفت در ابتدا فیلم معرفی موسسه رازی پخش و سپس آقای دکتر زیبائی معاونت پژوهشی شعبه برای دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از جواب به سوالات از بخش تحقیقات بیوتکنولوژی و دامپزشکی شعبه بازدید داشتند که با توضیحات کارشناس ارشد بخش انجام پذیرفت و سپس از بخش پرورش حیوانات آزمایشگاهی بازدید نمودند که توسط مسئول بخش توضیحات ابتدائی انجام پذیرفت و پس از آن به بازدید از بخش پرداخته شد.
بازدید دانشجویان علوم آزمايشگاهي دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد