خبررویدادها ی مؤسسهمناسبت

برگزاری ستاد بزرگداشت هفته دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال شرق کشور در روز چهارشنبه مورخ ۸ شهريور ماه با حضور رياست موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي شعبه شمال شرق کشور و معاونت توليد و مسئول روابط عمومي به اتفاق مدير کل دامپزشکي استان خراسان رضوي و مسئول روابط عمومي اداره کل و معاون محترم دانشکده دامپزشکي دانشگاه فردوسي مشهد به نمایندگی از ریاست دانشکده و رئيس نظام دامپزشکي استان خراسان رضوي در سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.
محور اصلي جلسه در خصوص برگزاري همايش و برنامه هاي هفته دامپزشکي سال ۱۴۰۲ بود که از ۱۴ شهريور لغايت ۲۰ شهريور برگزار مي­گردد.کليات اولين جلسه ستاد بزرگداشت هفته دامپزشکي در ۴ محور کلي تعيين گرديد که عبارتنداز نشست خبري قبل از همايش روز دامپزشکي، تجليل از نمونه ها، افتتاحيه پروژه ملي و دولتي، ديدار با خانواده شهداء، برگزاري مسابقات ورزشي، تقدير و تشکر از پيشکسوت ها. در ادامه اين جلسه مقرر گرديد روز ۱۵ مهرماه نشست خبري با حضور اصحاب رسانه برگزار و در روز ۱۶ مهرماه جلسه و همايش با حضور مدعوين استان و سخنراني پيشکسوت برگزار گردد. در کنار اين موضوعات برگزاري مسابقات ورزشي از ۲۸ شهريور ماه و ديدار با خانواده شهداء و تعيين روز شمار هفته دامپزشکي نيز تعيين گرديد. در پايان جلسه ضمن بررسي معضلات صنعت دامپزشکي کشور در خصوص محورهاي اعلام شده به جمع بندي رسيده شد و قرار بر اقدام و برگزاري هر چه با شکوه تر اين هفته گرديد.
برگزاری ستاد بزرگداشت هفته دامپزشکی