درباره ما

مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال شرق- مشهد

در سال ۱۳۲۸ به دنبال شیوع بیماری طاعون گاوی در کشور افغانستان و با توجه به مرز مشترک زیاد با این کشور، احداث مرکزی در شمال کشور جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از وقوع بیماری های دام و طیور تاسیس گردید. مؤسسه رازی شعبه شمال شرق کشور در ابتدا به عنوان مرکز تشخیص بیماری ها و همچنین محل توزیع فرآورده های تولید شده در مؤسسه رازی کرج به انجام وظیفه مشغول بود.

بعداز انقلاب شکوهمند اسلامی و خصوصا در اوج جنگ تحمیلی ضرورت وجود یک شعبه فعال جهت تولید فراورده های بیولوژیک مورد نیاز استان به منظور حفظ سرمایه دامی استان و بهینه نمودن صنعت دام و طیور و همچنین کمک به امر گسترش بهداشت عمومی در سطح جامعه احساس گردید و عملا از سال ۱۳۶۲ کار تولید واکسن با تولید واکسن آنتروتوکسمی آغاز  شد و در حال حاضر به عنوان یکی از مراکز تولید واکسن های دام و طیور در کشور و با حجم بالایی از تولیدات فرآورده های بیولوزیک، علاوه بر نیاز استان بخشی از نیازهای استان های همجوار را طبق درخواست سازمان دامپزشکی نیر مرتفع می نماید.

مؤسسه رازی شعبه شمال شرق در حوزه معاونت تولید واکسن های پلی والان آنتروتوکسمی، شاربن، گامبورو، قانقاریا و اتو واکسن پلوروپنومنی را تولید می نماید. در حوزه معاونت پژوهشی در زمینه های تحقیقات کاربردی دامپزشکی در منطقه (استان های خراسان رضوی- خراسان شمالی-خراسان جنوبی و سمنان) بیوتکنولوژی، آموزش، اطلاع رسانی،همکاری با دانشگاه و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی جهت اجرای پروژه های مشترک و ارائه پایان نامه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) و ارائه خدمات آزمایشگاهی فعالیت انجام می پذیرد.